Parmezaanchips

Bron: Ladies Love to Dish
Bron: Ladies Love to Dish

Alvorens jullie even in de steek te laten om elders te gaan genieten hier een simpel maar oh zo chique knabbeltje.
Maak het van fijngeraspte parmezaanse kaas. Mengen met heel grofgemalen gemengde peperkorrels, wat gedroogde tijm en rozemarijn. Maar met helemaal niks erdoor zijn ze ook heerlijk.
Oven op 200 graden. Bakblik met bakpapier erop. Steeds een eetlepel van de kaas op een hoopje en platdrukken met de lepel. In 3 tot 6 minuten heb je kaaschips.
Haal ze stuk voor stuk van het bakblik af en vorm er rolletjes van (om de steel van een houten lepel bijvoorbeeld). Vullen met heel fijne sla of kruiden.
Of eet ze gewoon op zoals ze zijn. Heerlijk als knabbeltje bij een glas wijn.
Tot over een weekje of twee!

Published by

4 thoughts on “Parmezaanchips

  1. Geniet er maar heerlijk van en neem nog wat leuke recepten van daar mee terug!
    Dan houden wij intussen wel het fort hier 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *