Beetje erg slecht deze pasta. Maar wel heel makkelijk en heel lekker. Voor twee personen 250 gram verse spaghetti (of 150/175 gram gedroogd). Een courgette in kleine reepjes/blokjes snijden. Paar plakjes bacon in reepjes of baconblokjes mag natuurlijk ook.
Roerbak de bacon en voeg er na een minuutje of wat de courgette bij. Even bakken en dan half pakje boursin en 125 ml room. Goed doorroeren en wat dik laten worden en de al dente gekookte pasta erin.
Pasta niet afgieten maar gewoon met de spaghettilepel uit het water hijsen en even uit laten druppen. Hup! Bij de saus.
Veel verse parmezaan erover en een groene salade zodat je toch nog het gevoel krijgt gezond gegeten te hebben.
Heerlijk, heerlijk, heerlijk !!!!!!
Simpel, mooie ingredienten en vooral smakelijk.
Na zo’n verrukkelijk maal: lekker op de fiets even de bossen in!
(Of op de bank, met je favoriete serie,…UITBUIKEN!… )
ook alweer lekker (ik vervang de bacon door zalm)! En nu naar beneden, stoomovenkaart scannen voor je voor ik het vergeet.
heerlijk heerlijk.
wanneer heb je een recept met een onschuldige courgette zonder poespas?
ik denk niet dat het zo lekker wordt als dit
O, wat lekker!
Dit recept neem ik mee (volgende week naar Normandië)
‘k Krijg nu al trek!