Fruit een ui in wat olie (brede pan zoals hapjespan ofzo). Doe er pesto bij en 125 ml slagroom. Daarna een blikje tonijn (eerst afgieten). Roer tot het een mooie saus is en laat wat inkoken.
150 (200 mag ook) gram tagliatelli (of andere soort pasta) koken en vanuit het kokende water bij de tonijn/pestosaus scheppen. Wel beetje uitlekken boven de pan natuurlijk.
Goed doorverwarmen en serveren met wat verse basilicum, veel zwarte peper uit de molen en uiteraard verse parmezaanse kaas.
De simpelste pasta’s zijn vaak de lekkerste.
Na Pixie’s loftrompet wilde mijn man graag bovenstaand recept eten.
Ik ben verre van een keukenprinces, maar samen met mijn lief werd het een heerlijke pasta.
Wij gaan het vanavond klaarmaken, het lijkt ons heeeeeeerlijk!!
Ff geen tonijn voor mij… maar het lijkt me een heerlijk receptje. Vind de afbeelding ook erg mooi.
Hier zijn de schotebappies binnen voor het weekend 😉 en vanavond wordt het oerhollandse bloemkool… maar ik maak er wel zelf een geweldig kaas/witte wijn saus bij. Hmmmmmmm.