Pasta met spruitjes en zalm uit blik

Er klopt niks van deze foto. Maar ja, een mens kan niet alles hebben.

Even vertellen van die Pasta met spruiten en zalm uit blik.

Op een mooie zondag zit ik de Allerhande te lezen en zie het recept van de Pasta met spruiten en zalm uit blik. Ik zeg tegen De Man: “Kijk nou wat ze hier bij elkaar gooien. Bespottelijk toch? Wie verzint zoiets?” en ik schuif het blad zijn richting uit. Hij kijkt. Hij leest. En hij zegt: “Zo, dat ziet er lekker uit. Dat gaan we deze week eens maken.”

Dus ik denk, er zit een stekkertje los bij Die Man. Een draadje wat contact maakt. Even rustig blijven zitten dan komt het misschien vanzelf wel goed. Dat was niet het geval. Een paar dagen later kwam de ovenschotel inderdaad op tafel.
Aangezien wij met z’n twee zijn deelden wij alle hoeveelheden ook door twee. Behalve de room en de kaas. Nooit room en kaas door twee delen. De room kon wel iets minder maar de kaas gewoon handhaven.
Tot aan de eerste hap hield ik mijn twijfels. Ik had de eieren al klaar staan om een fijne omelet te bakken.

Maar ik had ongelijk. Gewoon ongelijk. Komt zelden voor maar deze keer had ik ongelijk. Het was HEERLIJK!!!
Dus gaan we hem nog een keer maken? Nou nee. En waarom niet? Vanwege de voedingswaarde per persoon. Per portie 900 Kcal. NEGENHONDERD!
Maar het was heerlijk.

Published by

4 thoughts on “Pasta met spruitjes en zalm uit blik

  1. maar troost je: in een Hemapizza zonder veel smaak kom je al snel op 1ooo calorien. En wat heb je dan? Juist.

    af en toe calorierijk lekker eten lijkt me toch aangenamer dan bordkarton.

    Tegenwoordig bekijk ik de calorien op verpakkingen ook- vooral bij dit soort dingen/

    karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *