Restaurant Mangiare in Rotterdam

Italiaans eten

Het barst in Nederland van de Italiaanse restaurants. Maar dat wil nog niet zeggen dat het restaurant ook echte Italiaanse gerechten op tafel zet. Bij Mangiare komen er niet alleen echte Italiaanse gerechten op tafel, je hebt ook een beetje het gevoel dat je in Italië bent.
Wat rumoerig, veel heen en weer lopen, houten tafels, kleine wijnglazen en alles even ongedwongen en gezellig. En vervolgens komen er dan dus ook echt Italiaanse gerechten uit de keuken. Daar gaat je vakantiegevoel spontaan van kriebelen.
De kaart is niet groot want men kookt wat er die dag vers verkrijgbaar is en wat de kok bedenkt. Reken niet op een lange lijst met overbekende pizza’s die je ook in het vriesvak van de supermarkt tegenkomt. Zo’n soort restaurant is het dus niet.
Pluis de mooie website eens door en ga zelf maar proeven en dat moet je ook vooral doen want voor de liefhebbers van de Italiaanse keuken is dit restaurant een absolute must! In het centrum van Rotterdam en je auto in de parkeergarage op 100 meter afstand.
Wees verstandig en reserveer vooraf. En als ik dan toch een minpuntje moet noemen wat betreft Mangiare dan is het misschien dat ze geen tweede zaak hebben die op loopafstand van mijn huis ligt.
Dan maar richting Rotterdam!

Published by

2 thoughts on “Restaurant Mangiare in Rotterdam

 1. Leuk dat je dit aanhaalt. Ik zit hier namelijk wel in de buurt en mijn man en ik vieren onze trouwdag (21 juni) meestal met een etentje bij de Italiaan. Bedankt voor je tip dus šŸ™‚

 2. Geweldige tip!
  Heb net hun website gezien en inderdaad, mmmm.
  Jouw site is trouwens ook GENIETEN!
  Ik kom hier met veel plezier, ga zo door!

  Groet
  BELLA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *