Silvo Toppers

Silvo toppers

Met een nieuw jaar in het vooruitzicht krijg je ook weer de voorspellingen. Laat ik mij daar ook eens aan wagen. En wel over de nieuwe Silvo toppers.
Net als een aantal andere “eetschrijvers” kreeg ik een leuke doos in de bus. Over de smaak en toepassing schrijf ik niet. Dat kan ik niet beter dan Koken Blogo en bovendien heb ik dezelfde mening dus dat ga ik niet nog eens herhalen.
De voorspelling is derhalve wel duidelijk. Silvo Toppers? Dat zijn geen blijvertjes! Ik gok erop dat ze de feestdagen nog wel doorkomen maar daarna zullen ze langzaam, stilletjes en zeker verdwijnen. Er zijn namelijk maar twee soorten koks. De koks die niet kunnen koken en de koks die wel kunnen koken. De eerste zullen misschien nog wel zo’n Topper proberen maar vergeten het daarna weer snel. De tweede gaat zijn prachtige creatie natuurlijk niet verpesten met een voorgeprogrammeerd zakje zout met spikkeltjes.
Weleens een dressing zelf gemaakt? Je bent wel gek als je dan nog zo’n zakje gaat uitschudden boven je salade.
Bovendien is er nog iets anders met die Toppers. Geen idee hoe het bij jullie is maar in mijn supermarkt hangen ze boven de “normale” kruiden van Silvo. Nu ben ik geen klein meisje maar ik moet toch echt moeite doen om zo’n zakje van het haakje te wippen. Ik ken toch een behoorlijk aantal mensen die voortaan hun keukentrapje mee zullen moeten nemen naar de supermarkt als ze dit product ook willen proberen.
En als je dan zoveel moeite doet om zo’n product te promoten dan vind ik dat toch wel een giller.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *