Slow, slank en fit

Slow, slank en fit

Geen mooier begin van het jaar dan met dit boek. Ik geef jullie de onverkorte tekst van de uitgeverssite maar kan wel melden dat die tekst ook echt klopt en niet zomaar een reclamepraatje is. Het is een goed en vooral gezond boek. Niks raar dieet, niks trukendozen. Er staat gewoon in wat we eigenlijk allemaal al weten en toch steek je er nog iets van op. Ik zie het als een langzame en gezonde hersenspoeling. Op iedere bladzijde roep je 3x: “Oh ja, dat is waar ook” en langzaam maar zeker bespeur je een verandering in je denken over eten. Nu nog omzetten in de praktijk. Ik kom net terug van de sportschool en is dat geen goed begin?

Slow, slank & fit
Lijfboek voor lang mediterraan leven

Auteurs: Wim Kohler en Cinta de Bats
ISBN: 90-808-113-8-6

Een lekker lifestyle boek, gebaseerd op de jongste wetenschappelijke inzichten. Voor iedereen die wil voorkomen dat er jaarlijks een kilootje bijkomt, die van zijn “reservebandjes” af wil of fitter door het leven wil gaan. En dat zonder te dieet of fanatiek te sporten. Het geheim schuilt in een Italiaanse levensstijl met beweging, ontspanning en een goed glas wijn.
Kohler en de Bats geven voor elk persoonlijkheidstype een strategie tot langzame verandering. Met praktische tips, broodjes aap, bewegingsadviezen en recepten voor eten, bewegen en ontspannen. Rijk geïllustreerd met kleurenfoto’s, gemaakt door de auteurs. Met voorwoord van Paul de Leeuw.
Verschenen: oktober 2005

Published by

7 thoughts on “Slow, slank en fit

  1. Cornette, ik ga dat zéker aanschaffen!
    We zijn weer verontrustend aangekomen.
    Het sluipt potverdorie naar binnen dat rotvet. We hebben écht ‘opgelet’ en dan tóch! 🙁

    Uit de reactie van Meizoen begrijp ik dat het onderwerp Yoga ook voorbijkomt? Móói! Ga ik as. maandag aan beginnen!

  2. @ Pixie. Op vrijwel iedere bladzijde van het boek staat een Yoga of aanverwante oefening. Het is echt een goed en stimulerend boek.

  3. oh, cornette, ik zal er eens over denken. Ik heb helemaal geen zin meer in het 50e boek over zoiets…eens een keer een voorbeeldreceptje????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *