Weg met de weegschaal – Meijke van Herwijnen

Weg met de weegschaal

Om op een verantwoorde manier af te vallen zul je de knop in je kop om moeten zetten. Geen enkel dieet zal het je makkelijk maken en geen enkel dieet geeft gewichtsverlies dat blijvend is. Sommige zijn zelfs heel schadelijk voor je gezondheid.
Nee, de knop in je kop moet om. Want de manier waarop het moet is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Geen honger, geen lijstjes maken of punten tellen, geen dingen die je niet mag of niet samen mag. Allemaal onzin.
En toch worstelen ontelbaar veel mensen met de overtollige kilootjes en zijn de producten die ons zogenaamd helpen niet aan te slepen. Diep in mijn hart was een dik duiveltje die mij voortdurend vertelde dat al dat lijnen toch een onbegonnen zaak was.
“Doe het toch niet meid. Je voelt je toch goed?” En dat vele malen per dag. Het slanke engeltje daarentegen fluisterde af en toe: “Zou je nou toch niet een poging wagen? Er moet toch een slimme manier zijn?”
En engeltjes voegen de daad bij het woord (in tegenstelling tot duiveltjes) en dus kreeg ik het boek Weg met de weegschaal van Meijke van Herwijnen in handen.
Ik las het ademloos in één ruk uit en verdomd, lieve webloglezers, de knop is om. Nu was dat in ons geval niet zo’n grote stap want pakjes, zakjes en kant-en-klaren zitten al niet in ons systeem maar ieder zal op zijn eigen manier veel aan dit boek hebben.
Alle goede recensies over dit boek zijn helemaal waar. Voor de recepten op deze log zal dat niet zoveel gevolgen hebben maar voor ons gewicht wel.
En de weegschaal gooi ik nog niet weg. Want ik wil dat succes toch op een schermpje zien. Voor wie aan het boek niet genoeg heeft zijn er altijd nog de cursussen. Zie voor meer informatie: Weg met de weegschaal.
En het boek is een stuk goedkoper dan het doorsnee rare afslankmiddel of pilletje.

Published by

4 thoughts on “Weg met de weegschaal – Meijke van Herwijnen

 1. ik heb die boek een keer geleend uit de bieb maar had toen niet meteen zulke inzichten als jij nu hebt.

  ik ga het gewoon nog een keer proberen.

 2. Hallo Culinette,

  Wat leuk dat het boek je heeft geinspireerd en geholpen! En dat je er een vrolijk stukje over geschreven hebt.

  Groeten,
  Meijke van Herwijnen

 3. Hey Culinette,
  En wat is het resultaat op dit moment? Ben je ook daadwerkelijk gewicht kwijt geraakt?

  Groetjes,
  Ellen
  (Kookgrrl)

 4. @Ellen
  Ik blijf enthousiast over dit boek. Het ontbreekt me alleen aan doorzettingsvermogen. šŸ˜‰ Maar ik blijf doorgaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *