Winactie! Culinair woordenboek Italiaans Nederlands en Vlooienmarkten in Italië

Dolcevia, specialist in Italiëreizen, culinair Italië en reisgidsen, heeft al heel wat leuke boekjes uitgegeven. In de shop op hun website kun je ze allemaal zien. Voor een paar euro krijg je de leukste boekjes voor op je iPad of mobiel. Heel handig als je van plan bent een reis naar Italië te maken en als je graag kookt want de recepten zijn ook zeer de moeite waard.
De nieuwste titels zijn een Italiaans Nederlands culinair woordenboek en een gids met 400 antiek- en vlooienmarkten.
Culinette mag 25 van deze boekjes verloten. De voorwaarden zijn simpel. De eerste 25 reageerders (dat mag ook op Twitter, Facebook en Instagram zijn) krijgen een link van mij waarbij je allebei de boekjes gratis kunt downloaden.
Plannen om naar Italië te gaan? Reageer snel en maak kans!

Als er 25 mensen gereageerd hebben en de winactie dus gesloten wordt dan lees je dat hier.

Tekst van Dolcevia:

“Slenteren over de Porta Portese markt in Rome of de Marché aux Puces in Parijs is altijd een van de vaste punten als ik in een van die steden ben, het op de kop tikken van een leuk bordje, een oud tijdschrift of vintage kleding is zoveel leuker dan een kant-en-klaar-nieuw-uit-de-winkel souvenir. Italië, mocht je daar dit jaar op vakantie gaan heeft er meer dan 400, en dan hebben we het alleen nog maar over markten van 50 stallen of meer, volgens het nieuwe eboekje van Dolcevia. Ben je ook verslaafd aan vlooienmarkten dan is dit zeker aan te bevelen om mee te nemen. Er zit een interactieve kaart bij, zodat je online kan inzoomen per locatie. Super handig en downloadbaar op je smartphone of tablet. Het is te koop in de winkel van de website van Dolcevia.“

Antiek & Vlooienmarkten in Italië 2022 + Interactieve kaart t.w.v. €4.95
Meer dan 400 antiek- en vlooienmarkten in Italië verzameld in een handige gids met interactieve kaart (bij online verbinding). Een perfecte aankoop voor je vakantie in Italië.
Het boekje is bestelbaar in 2 versies. 1 voor mobiele Apple Books in ePUB formaat en 1 in een interactief PDF formaat, geschikt voor alle devices maar werkt het beste op een mobieltje. De kaart kun je aanklikken in het boekje.

Italiaans Nederlands Culinair Woordenboek t.w.v. €4.95

Handig om altijd op zak te hebben in Italië en zeker een must voor iedereen die graag goed Italiaans kookt en de Italiaanse keuken verder wil ontdekken. Het boekje bevat 350 pagina’s en ongeveer 2,000 woorden en termen.
Het boekje is bestelbaar in 2 versies. 1 voor mobiele Apple Books in ePUB formaat en 1 in een interactief PDF formaat, geschikt voor alle devices maar werkt het beste op een mobieltje.

Published by

3 thoughts on “Winactie! Culinair woordenboek Italiaans Nederlands en Vlooienmarkten in Italië

  1. Dat is een mooie voorbereiding op onze trip naar Italië dit jaar! Zou leuk zijn om ze te ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *