Winkelen bij Kookexpert

Voor een foodie zijn er weinig dingen leuker dan rondneuzen in een kookwinkel van formaat. Mooie serviezen, pannen, messen, bakspullen en eigenlijk alles wat je maar bedenken kunt voor in de keuken of op tafel. Maar ja, er is ten eerste niet altijd tijd om uitgebreid in een echte winkel te gaan shoppen. En bovendien moet je alles wat je koopt zelf naar huis sjouwen. Want je komt natuurlijk nooit met lege handen naar buiten.

Daarom ben ik een fan van online kookwinkels zoals Kookexpert. En bij deze webshop ben ik niet alleen fan vanwege het gemak maar vooral ook vanwege het enorme assortiment. En daarnaast verkoopt Kookexpert allemaal grote en kwalitatief goede merken.
Wat ik heel fijn vind aan de manier waarop de webshop is opgezet, is de duidelijke en handige zoekmogelijkheid. Een menu met Pannen, Keukengerei, Bakspullen en zo nog een hele rij. Maar je kunt ook zoeken op soort pan bijvoorbeeld. Stel je bent op zoek naar een stoompan dan klik je die aan en krijg je alleen de stoompannen te zien.

Liever op merk zoeken? Kan ook. Je ziet direct allemaal overbekende namen verschijnen. Wil je alles van Creuset zien? Of zoek je een mes van Diamant Sabatier? Je hebt het zo gevonden. Heerlijk neuzen is het ook bij keukengerei. Ik zocht een nootmuskaatmolen en dat kun je intikken in het zoekveld bovenin het scherm en alle nootmuskaatmolens verschijnen op je scherm. Keus genoeg en alweer die goede merken zoals Peugeot. Een betere molen zul je bijna niet vinden.
Zoek je een leuk cadeau en wil je niet te veel geld uitgeven? Klik op Sale en sorteer op prijs.
Alhoewel het ook voor jezelf erg leuk is om bij Sale te kijken.

De verzending is razendsnel en de artikelen zijn goed en degelijk verpakt. Boven de €50,– euro is de verzending gratis. Een geweldig fijne winkel met een uitstekende service.
Kookexpert. Van harte aanbevolen.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met de opdrachtgever.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *