sep 242013
 

kokenmetkarin

Het was het wachten meer dan waard. Deel 2 van Zonder pakjes en zakjes van Koken met Karin. Kortweg ook wel ZP&Z-2 genoemd. Het boek dan hè? Niet Karin.
Dit boek is een bijzonder boek. Niet alleen vanwege de heerlijke recepten maar ook omdat Karin nu eens goed uitlegt dat zij helemaal niet zo anti-pakjes is maar veel meer pro-koken. En zo is het precies! Het is hartstikke goed om mensen die denken dat je met pakjes en zakjes lekker en snel kunt koken te laten zien dat het ZP&Z net zo snel maar vooral veel lekkerder kan.

Wij mochten een aantal recepten testkoken voor dit boek en hebben dat met heel veel plezier gedaan. Nu storten we ons op de overige recepten.
Ik noem b.v. Kip Tandoori, Viskoekjes, Wraptortilla’s (oh zalig!), Spruitjesstamppot (maar dan anders), Ovenpasta met zalm en prei, Vegaburger en nou ja, nog veel en veel meer. Pindakaas b.v. en chocoladehazelnootpasta. En zeker eens proberen de Bounty’s!
Een boek vol met maakbare heerlijkheden voor iedere kok geschikt.
Samen met ZP&Z-1 en het Handboek Oven van Karin heb je voor hele lange tijd inspiratie in huis.

En omdat we er trots op zijn hieronder een plaatje van het colofon en het tekeningetje dat Karin in ons boek maakte.

colofon

Boek bestellen bij Karin met handtekening en tekst of illustratie. Leuk en het ultieme cadeau voor gastvrouw/heer en/of feestdagen.

Maar bij Bol kan ook natuurlijk:

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  Een reactie aan “Koken Zonder Pakjes en Zakjes deel 2 van Karin Luiten”

  1. Kijk, dat is nou leuk: precies de twee eetschrijvers die ik volg, samenwerkend met elkaar! 🙂

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*