mei 052009
 
Bron: Ladies Love to Dish

Bron: Ladies Love to Dish

Alvorens jullie even in de steek te laten om elders te gaan genieten hier een simpel maar oh zo chique knabbeltje.
Maak het van fijngeraspte parmezaanse kaas. Mengen met heel grofgemalen gemengde peperkorrels, wat gedroogde tijm en rozemarijn. Maar met helemaal niks erdoor zijn ze ook heerlijk.
Oven op 200 graden. Bakblik met bakpapier erop. Steeds een eetlepel van de kaas op een hoopje en platdrukken met de lepel. In 3 tot 6 minuten heb je kaaschips.
Haal ze stuk voor stuk van het bakblik af en vorm er rolletjes van (om de steel van een houten lepel bijvoorbeeld). Vullen met heel fijne sla of kruiden.
Of eet ze gewoon op zoals ze zijn. Heerlijk als knabbeltje bij een glas wijn.
Tot over een weekje of twee!

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  4 reacties aan “Parmezaanchips”

  1. Geniet er maar heerlijk van en neem nog wat leuke recepten van daar mee terug!
    Dan houden wij intussen wel het fort hier 😉

  2. Veel plezier!

  3. Veel plezier. Wij net terug. Dit knabbeltje lijkt mij wel wat. Twitter je al?

  4. Top idee! Ik maakte wel al kaaskletskopjes, maar nog nooit rolletjes! 🙂

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*