Greendelicious kruiden van Natascha Boudewijn

kruidenboudewijn

Dit boek is verloot! Actie is inmiddels voorbij.

Al eerder schreef Natascha Boudewijn het boek Greendelicious, puur koken met je eigen oogst.
Nu is er Greendelicious, kruiden. Koken met kruiden uit je eigen tuin. Maar koken met mooie verse kruiden die je koopt mag natuurlijk ook. Schitterende foto’s en heerlijke recepten! Ingedeeld per kruid, met informatie over groei en bloei en vervolgens de recepten. En adressen van kwekers en zaadhuizen. Oh als ik een tuin had stond die vast en zeker vol met kruiden! Een zeer zorgvuldig samengesteld boek. Er ontbreekt echt niets aan.

Ik noem even wat recepten zodat je vast kunt watertanden.
Geitenkaashapjes met bergamot. Taartje met courgette & citroenverbena. Pasta met citroen-roomsaus. Dillechips. Dragonpesto. Bonensoep met salie & Knoflook. En nog veel meer. Allemaal even inspirerend en voorzien van overheerlijke smulfoto’s.

De winnaar van dit mooie boek is Paul H. te D. Veel plezier met dit mooie boek!

Published by

38 thoughts on “Greendelicious kruiden van Natascha Boudewijn

 1. Ja ik wil heel graag mee loten, leuk Sinterklaascadeau om mijn natriumarme dieet mee op te spicen 🙂

 2. Lijkt me fantastisch dat boek van Natascha Boudewijn.
  Ik ben op 5 december jarig, dus ik weet bovendien dat het
  niet dinsdag 5 december is, maar donderdag.
  En nog steeds heerlijk grasduinen in je recepten en tips.

  Groet,
  Paul

 3. Ze noemen me soms al het kruidenvrouwtje ook al is mijn kennis basic.
  Maar met dit boek zou de titel me echt toekomen.

 4. Ik heb geduld tot donderdag…is dat oké? En ik kan heel mooi zingen dus Sinterklaasje kom maar binnen met het boek:)))
  Staat leuk naast het kruiden/moestuinboek van Sarah Raven. Om in Sinterklaassferen te blijven ….vol verwachting klopt mijn hart…..
  Karina

 5. Wat leuk om te winnen. Ik heb een klein kruidenhoekje waar ik te weinig mee doe, met dit boek zou ik als basis de kruiden kunne gebruiken en daar het gerecht bij zoeken. Lijkt mij geweldig.
  Groet,
  Nancy

 6. Ik heb vaak kruiden in mijn tuin, maar het groeit altijd zó hard… geen idee hoe ik het ‘op’ moet krijgen! Dus met dat mooie boek weet ik wel raad!

 7. Het vorige boek van Natascha kreeg ik vorig jaar voor kerst, een prachtig cadeau 🙂 Wat me er aan doet denken dat m’n aardperen klaar voor gebruik zijn; ze heeft er een heerlijk aardperensoepje in staan. Ben ik toch heel benieuwd naar het nieuwe boek, of die net zo mooi en lekker is!

 8. Jaaaa! leuk. Ik heb nu al zin een mooi kasje te timmeren en een stukje grond te reserveren. Kruiden zijn lastiger als ik ooit dacht dus hulp bij kweken en verwerken is zeer welkom!

 9. Natuurlijk mag ik niet meer meedoen, ik won het heerlijke boek BandEet. Geniet er voortdurend van. Succes komende winnaar!

 10. Lijkt me heel erg spannend, met zelfverbouwde kruiden te koken. Nu staan er weliswaar een aantal in een potje, maar om nu eens flink los te gaan in de tuin en dan in de keuken aan de slag… Ik ben benieuwd!

 11. Ik wil in m’n nieuwe woning nog een nieuw kruidenplantsoentje gaan starten. Dit boek lijkt me een goed startpunt: even kijken wat ik wanneer moet planten.

 12. Ik doe héél graag mee! Op dit moment groeit alleen de salie en de peterselie nog op mijn balkon maar het wordt weer voorjaar :-).

 13. Heerlijk om alvast voor het komende voorjaar een kruidenhoek in m’n tuin te reserveren.
  Misschien met dit boek erbij als inspiratie. Iets om naar uit te kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *