sep 222008
 

Braun Multi Quick Artiste Buffet

Vrijdag kwam het pakket binnen maar ik heb netjes gewacht met uitpakken tot zondag. Want zondag was ik jarig. Na het uitpakken hoorde ik een stem in mijn hoofd. Mijn naam is Bond. James Bond. Want het zou mij niets verbazen als James de volgende slechterik gaat verslaan met de Braun Multi Quick Artiste Buffet. Wat een beest van een ding zeg. De kracht spat eraf.
Eerst het boekje gelezen en toen een keukenkastje leeggeruimd. Want ik dacht, dit apparaat moet niet naar de gangkast verhuizen. Dit moet je altijd voor het grijpen hebben. Je staat er nog versteld van hoeveel rommel er uit zo’n kastje komt dat wegkan. Zeker na het uitproberen van de Braun Multi Quick Artiste Buffet. Weg konden ineens mijn oude staafmixer, mijn handmaalmolentje, de nimmer gebruikte groentesnijder (je weet wel, op zo’n beurs gekocht waar het zo handig lijkt) en nog een onduidelijk apparaat waar ik nooit iets mee heb gedaan.
Zei ik al dat dit een beest van een apparaat is? Een enorm sterke motor (met turboknop!) en je kunt hem nog in kracht verstellen ook.
Er gaan geruchten in de mannenwereld dat je een vrouw nimmer een kado mag geven met een stekker eraan. Schrap dat gerucht de komende feestdagen maar uit je boekje. Ik ga met de Braun Multi Quick Artiste Buffet de meest wilde dingen doen. Een receptenboekje zit er niet bij maar op de website staat genoeg en mijn eigen fantasie maakt overuren. Mijn eigen gehakt malen of eindelijk die heerlijke wortelsalade zelf maken.
Voorlopig heb ik er alleen nog parmezaan mee geraspt en beslag mee geklopt. De parmesaan kun je dus net zo grof of fijn raspen als je wilt en ik was in 1 minuut en 14 seconden klaar. Inclusief het in elkaar klikken en in de vaatwasser zetten van de gebruikte onderdelen.
Het beslag kloppen was een belevenis op zich want je moet dat op de laagste stand doen weet ik nu uit ervaring. Helaas had ik hem op een veel hogere stand staan. Maar ach, lapje over de keuken en dat was ook weer schoon.
Ik vind het een werelduitvinding. Neemt niet teveel plaats in en kan alles wat je maar kunt bedenken en bijna alles kan in de vaatwasser. Het woordje bijna is hier wel erg belangrijk. Hij komt in oktober op de markt.
Recepten volgen absoluut in de komende tijd.

Note aan zelf: Deze keer goed oppassen dat je niet weer een motorisch onderdeel in de vaatwasser zet zoals bij de oude staafmixer.

Print Friendly, PDF & Email
Leuk? Delen dan:

  7 reacties aan “Braun Multi Quick Artiste Buffet”

 1. Jeminee. Ik denk dat ik dit jaar maar in oktober jarig ben … kan ie echt meer dan de gewone staafmixer met het bakje? Dat moet je me maar eens bewijzen :-))) enne, hartelijk gefeliciteerd he, ik geloof dat er iets is/onderweg is, waar je deze kloeke keukenassistent hard bij nodig hebt!

 2. Kijk wel uit met uien snijden ,voordat je het weet is het uienmoes. Sommige dingen kan je toch het best met de hand doen.

 3. @Winny. Dat is waar maar uien in ragdunne plakjes snijden (voor korstloze uientaart of uiensoep) gaat heel goed.

 4. ben namelijk ook jarig geweest in oktober en heb nog een kadootje tegoed en was al een poosje op zoek naar een goed en degelijk keukenmachien
  dus dit pracht apparaat is al te koop in de winkels
  kan je me vertellen welke winkels en wat de prijs ervan is
  kan ik het ook gaan aanschaffen

 5. @Patty. Eind oktober komt het in de winkels. Hou vooral de folders van Blokker in de gaten.

 6. Hoeveel aandelen heb je in Braun?????

 7. Beste Culinette,

  Ik heb bij verschillende winkels gekeken, o.a. Blokker, V&D, BCC. Maar ik heb dit apparaat niet gezien. Kan je mij adviseren? Want ik heb er grote belangstelling voor n.a.v. jouw beschrijving.
  Vriendelijke groet,
  Louisse

 Geef een reactie

Je kan deze HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> gebruiken

(required)

(required)

*